"Кольо Фичето"
Гимназия по строителство и архитектура, графика и дизайн в град Ямбол

Поредна уникална проява в ГСАГД"Кольо Фичето".Големият Енчо Керязов награди победители и призьори!

 

Второ издание на шампионата по кросфит се проведе в ГСАГД"Кольо Фичето".За отбелязване е ,че подобно състезание не се провежда никъде в страната ,а масовото участие от отлично подготвени питомци на най-проспериращото учебно заведение в региона ,показа ,че активното спортуване е част от ежедневието на учениците.Лично заместник-кметът на Ямбол -Енчо Керязов и експертът по младежки и спортни дейности в община Ямбол-Желязко Желязков наблюдаваха турнира. Състезанието по кросфит бе посветено на 120-тата годишнина на организираното физкултурно движение в Ямбол.
20 ученици от гимназията,разделени в две възрастови групи сътвориха изключително емоционална надпревара пред многобройна публика,която не спря да окуражава атлетите и създаде страхотна атмосфера край трасето.Всички атлети показаха ,че са се готвили много сериозно ,за да се справят с тежките изпитания .
Заместник-кметът на Ямбол Енчо Керязов премира с осигурени от община Ямбол награди победителите и призьорите в уникалния за страната турнир.Награди за всеки участник имаше и от ръководството на ГСАГД"Кольо Фичето".Ето и подреждането в челните тройки на двете възрастови групи:

Възрастова група 8-9-ти клас :

1.Пламен Панайотов- 1.47.28
2.Митко Стефанов-1.47.46
3.Ивайло Ангелов-1.48.09

Възрастова група 10-12-ти клас:

1.Кристияна Атанасов-1.26.25
2.Йордан Драгомиров-1.27.16
3.Силвиян Дечев-1.29.47

Очаквайте пълния запис на състезанието във фейсбук страницата на ГСАГД"Кольо Фичето"