"Кольо Фичето"
Гимназия по строителство и архитектура, графика и дизайн в град Ямбол

ГСАГД"Кольо Фичето"-волейболен хегемон в общинските първенства с две титли и сребро!!

Две титли и сребро  е равносметката на участващите три отбора от ГСАГД“Кольо Фичето“ в общинските първенства по волейбол. С тези класирания  Гимназията по архитектура и дизайн се превърна в безспорен волейболен хегемон във волейболната игра. Две титли спечелиха юношите-съответно във възрастта 8-10 и 11-12-ти клас. По-малките не срещнаха сериозни проблеми  по пътя към златото и доминираха в мачовете си,за да победят почти безпреблемно и във финала ПГТ“Иван Райнов“ убедително с 2:0 гейма. При по-големите в изключително драматичен финал  ГСАГД“Кольо Фичето“ надделя  над  ПМГ“Атанас Радев“ с 2:1 гейма,като  момчетата показаха характер и дадоха голяма битка ,за да стигнат до успеха. Математиката взеха по убедителен начин първия гейм,но после бяха пречупени от готовите на всичко състезатели от ГСАГД“Кольо Фичето“ ,които буквално изкъртиха залата ,за да стигнат до успеха с 2:1 гейма.

Сребро в общинското спечелиха дуевойките-8-10 клас от ГСАГД“Кольо Фичето“ ,като определено красавиците от тима имат  резерви, но и второто място е сериозен  успех.За всички състезатели -и от юношеските формации ,и от тима на девойките голямо БРАВО  и много РЕСПЕКТ ,защото показаха как се воюва за каузата на любимото училище-всеотдайно и безкомпромисно!!!

ТАКА СЕ ПРАВИ ДЕЦА! В ГСАГД „КОЛЬО ФИЧЕТО“ СЕ ВЪЗПИТАВАТ ДОСТОЙНИ БЪЛГАРИ,КОИТО ЗНАЯТ КАК ДА СЕ БОРЯТ ,УСПЯВАТ И ПОБЕЖДАВАТ!

РЕСПЕКТ и за АГИТКАТА!!! Момичетата и момчетата бяха не  по-малко всеотдайни  в подкрепата си за нашите отбори и импулсираха  волейболистите за редицата победи!

Адмирации и за преподавателите Добромир Араванов и Андреан Илчев!

Общност сме-в това съмнение вече няма и да си част от общността на ГСАГД“Кольо Фичето“-това носи гордост и самочувствие!