"Кольо Фичето"
Гимназия по строителство и архитектура, графика и дизайн в град Ямбол

Второ място за наша ученичка в Национален конкурс за компютърна рисунка

Валентина Дечева от 9“в“ клас на ГСАГД“Кольо Фичето“ регистрира поредното престижно класиране на  ученик от Гимназията по архитектура и  дизайн в Национален конкурс.Творба на Валя се състезава в раздел „Компютърна рисунка“ в авторитетната надпревара в Ловеч.Темата на конкурса е била „Детство мое ,реално и вълшебно“.Валентина е в конкуренция с  ученици във възрастта 8-12ти клас от цялата страна Журито класира творбата и на второто място.Преподавател на Валентина е Евгени Генов. Според него много добри са били работите и на съучениците и Анастасия Коданева и Данил Христов.

Това е поредният успех на наш ученик в силен Национален конкурс,където се изисква творчески подход,креативност и  усвоени умения в работата със софтуер.Всичко това  говори и за таланта на учениците в ГСАГД“Кольо Фичето“ и за високото ниво на преподаване. Адмирации за Валя,Анастасия и Данил и продължавайте да бъдете все така вдъхновени за творчески изяви .

 

За отбелязване е ,че в раздел "Рисунка " на същия конкурс  единадесетокласничката от ГСАГД"Кольо Фичето"  Венелина Христова е отличена с  поощрение за своята творба.