"Кольо Фичето"
Гимназия по строителство и архитектура, графика и дизайн в град Ямбол

В ПГСА"Кольо Фичето" с традиционен концерт за Деня на народните будители!

С традиционния си концерт  в ПГСА "Кольо Фичето"  почетоха паметта на народните будители в навечерието на  Първи ноември.

В ямболската строителна гимназия ревностно се пазят традициите и патриотизмът е издигнат на пиедeстал. Изпълненията и реакциите на зрителите бяха емоционално преклонение пред делото на народните будители и обещание да се пазят българските традиции.

Изгряващата звезда на българската поп музика Патрисия Симеонова беше специалният гост на концерта .

 Феноменалните танцьорки от Тенево също допринесоха за  изконно българските емоциите по време  на тържеството

 По време на конкурса директорът Мария Тонкова награди  призьорите  от конкурса за карнавални маски, организиран от Професионална гимназия   по строителство и архитектура "Кольо Фичето". В конкурса беше отбелязано масово участие -особено на ученици от специалността интериорен дизайн.Таланти от строителната гимназияа също демонстрираха  своя талант - като Йоан от 8а клас показа ,че вече е завършен китарен виртуоз.Момчетата и момичетата от групата за народни танци в училището увлякоха и публика, и гости на хорото.

Концертът  за деня на народните будители в Професионалната гимназия по строителство и архитектура  "Кольо Фичето" ще бъде излъчен в програмата на ТВ "Диана" на 1 ноември от 19.00 часа.