"Кольо Фичето"
Гимназия по строителство и архитектура, графика и дизайн в град Ямбол

Творчество,умения и емоции на "Най-добър млад строител" в ГСАГД"Кольо Фичето". Излъчени са и финалистите за регионалната надпревара

При голям интерес и перфектна организация премина  общинския кръг на Националното състезание „Най-добър млад строител“. Участници от различни класове  и различни специалности направиха отново неповторимо състезание. Състезание ,в което властваше креативността на учениците, които показаха ,че подхождат творчески към задачите, демонстрираха и придобитите умения по време на часовете за практическа подготовка, като по този начин показаха ,че нивото ,на което се преподава е много високо. Имаше и много емоции и приятелско настроение ,което създаде отново неповторимата обстановка на тези  състезания.

Победителите  в отделните дисциплини спечелиха квота за участие в Регионалното състезание идния месец,като негов домакин ще бъде  ГСАГД“Кольо Фичето“. Тогава ще си дадат на практика среща най-добрите от професионалните гимназии в Южна България.

Ето и класирането в отделните дисциплини  в общинския кръг днес:

„Зидария“:

1.Петър Митев/Максим Тенев

2.Александър Сачев/ Ивайло Ангелов

3.Иван Иванов/ Теодор Иванов

 

„Геодезия“:

1.Николай Ганчев/Денис Миленов

2.Елви Дочева /Симеон Димитров

 

„Сухо строителство“:

1.Димитър Митрев/ Костадин Колев

2.Димитър Йорданов/Станислав Янков

 

„Облицовки и настилки“:

1.Димитър Георгиев

2.Евгени Коналиев

3.Божидар Карагеоргиев

4.Елизар Колев

 

„Мазилки, шпакловки и бояджийски работи“/ „Декоративен ефект: за отбелязване е ,че в тази дисциплина четирите участнички се събраха в диапазон от 5 точки.Ето и класирането:

1.Теодора Балчева

2.Стоянка Атанасова

3.Стилияна Събева

4.Росица Кавалова

Лично директорът на ГСАГД “Кольо Фичето“  Мария Тонкова награди  победителите и призьорите. Пълен запис на новината за състезанието може да гледате тук: https://youtu.be/hsl5j11BtSc