"Кольо Фичето"
Гимназия по строителство и архитектура, графика и дизайн в град Ямбол

Със самочувствие и гордост откриха новата учебна година в ПГСА"Кольо Фичето"

Със самочувствието ,че са училище ,което привлича креативните и творчески ориентирани ученици от областта , посрещнаха новата учебна година в ПГСА“Кольо“ Фичето.

В ямболската строителна гимназия държат на българските традиции ,а духът бе допълнително приподвигнат от изпълнителите от Фолклорен Ансамбъл „Тунджа“с ръководител Петър Димитров.

За арт откриването на учебната година допринесе и училищната рокгрупа,като Йоан,Наталия и Митко показаха много сериозен потенциал на изпълнители.

В ямболската строителна гимназия се гордеят и с поредния успешно реализиран прием на осмокласници ,които искат да творят и да оставят следа след себе си.Педагогическият екип е готов за новите предизвикателства

Изцяло обновената и най-модерна в областта учебна база на ПГСА“Кольо Фичето“ посрещна своите ученици ,които са със самочувствието ,че са част от голямо семейство,призвано да гради облика на съвременна България!

Успех на учениците и екипа на ПГСА“Кольо Фичето“ през новата година и нека продължат да утвърждават ямболската строителна гимназия като най-проспериращото училище в региона!

Във фейсбук страницата ни може да гледате пълния запис на тържеството ни за откриване на учебната 2019/2020 година.