"Кольо Фичето"
Гимназия по строителство и архитектура, графика и дизайн в град Ямбол

С гордост и самочувствие колоритният 12"а" от ПГСА"Кольо Фичето" пое своя път в живота

 

Учениците от колоритния 12-ти"а" клас на ямболската строителна гимназия получиха дипломите си за завършено средно образование и свидетелствата си за професионална квалификация.Горди и със самочувствие момичетата и момчетата от класа на преподавателя Йордан Йорданов поемат самостоятелния си житейски път и със сигурност са готови да покоряват предизвикателствата-така ,както са ги учили в най-проспериращото учебно заведение в региона-ПГСА"Кольо Фичето".Придобитите професии-съответно "Строителен техник" и "Брокер" обещават перспективи и добро бъдеще.Вероятно голяма част от випуска ще продължи обучението си във Висши учебни заведения,други ще потърсят реализация на трудовия пазар и със сигурност наученото в родната строителна гимназия много ще им помага,ще им помагат и стоплят и спомените от безгрижните ученически дни и споделяните през това време мечти с приятели за цял живот.
Директорът на ПГСА"Кольо Фичето" Мария Тонкова раздаде дипломите на випуска,като се обърна към зрелостниците с пожелания за щастие и сбъднати мечти.Г-жа Тонкова не пропусна да отправи и традиционното ,и в нейн стил ,стихотворение-послание към колоритния випуск.
Не липсваха емоциите-усмивки,сълзи,песните на Християна и Дамян,радост от завършването и тъга от раздялата с любимото училище!!
Остават спомените...приятелствата..и гордостта и самочувствието ,че са били част от училището за достойни българи-"ПГСА" Кольо Фичето".
ВИПУСК 2020-знайте ,че винаги ще бъдете част от голямото семейство на "ПГСА"Кольо Фичето" ,знайте и това ,че имената ви са записани в историята на училището!
Желаем ви успехи,победи и покорени върхове!
ЗАВИНАГИ ОТ ПГСА"КОЛЬО ФИЧЕТО" !