"Кольо Фичето"
Гимназия по строителство и архитектура, графика и дизайн в град Ямбол

Престижни ,перспективни и търсени специалности за ПРИЕМ 2020 на ПГСА"Кольо Фичето".Видеовизитки на специалностите:

Ясно е ,че заради ситуацията по целия свят ,нещата не са същите.Може би няма и да бъдат, но пък едно е сигурно-на седмокласнициците в страната им предстои да изберат къде да продължат обучението си и те трябва да го направят,като обмислят добре със своите родители. Защото , уважаеми седмокласници и скъпи родители ,има значение каква професия ще имаш ,защото това е много важен избор-да имаш професия ,която да ти осигури сигурност ,перспективи,престиж и добри доходи.

Другото сигурно е ,че в ПГСА“Кольо Фичето“ -Ямбол, Ви предлагаме точно такава възможност- да се обучавате в специалности, които ви гарантират добро бъдеще и съответно да добиете професии,които са търсени ,модерни и добре платени.

И всичко това става на фона на най-модерната и постоянно обновяваща се учебна база в региона,като обучението се води от доказани педагози и специалисти, а атмосферата в ямболската строителна гимназия е тази на креативността ,приятелството и съвместните мечти за бъдещето.

 

Четири са специалностите за ПРИЕМ 2020 :

Строителство и архитектура“ , „Компютърна графика“, „Интериорен дизайн“ ,а новата специалност-също изключително престижна и търсена е „Графичен дизайн“.

 

За седмокласниците и родителите сме подготвили кратки видеовизитки за специалностите за ПРИЕМ 2020,които може да гледате на указаните линкове.Публикуваме и линк за видеото ,което ще ви даде допълнителна представа за базата ,за учениците,които се учат в ПГСА“Кольо Фичето“ ,както и за причините ,заради които те се чувстват комфортно и уютно в ямболската строителна гимназия.Вижте видеовизитките на специалностите ни за ПРИЕМ 2020:

 

Строителство и архитектура- https://www.youtube.com/watch?v=DozvXyTgSEY

Интериорен дизайн-  https://youtu.be/ucmo0hvzaOY

Компютърна графика- https://youtu.be/xtLNniO61HU

Графичен дизайн- https://youtu.be/9VSee7i1wAk

 

 

 

Клип ПГСА“Кольо Фичето“-ПРИЕМ 2020https://www.youtube.com/watch?v=GYdipfx-ksg&t=43s

Очаквайте скоро още  много и разнообразна информация и видеоклипове,които ще Ви убедят ,че ПГСА“Кольо Фичето“ е правилният избор за креативните ,творчески ориентирани тийнейджъри,които  искат да се развиват  при възможно най-добрите условия  и да гледат със самочувствие и увереност към бъдещето,защото  ще са част от най-проспериращото учебно заведение в региона , и съответно от гордата общност на  ямболската строителна гимназия!

Подробности за ПРИЕМ 2020 може да видите и в секцията „Прием“ на сайта ни : http://pgsa-yambol.org/priem/

 

За допълнителна информация  телефони за контакт:

0887 520 089-директор

0893 616 766-директор

0893 655 332-зам.директор

046/  661 441-секретар

0895 618 607-председател на комисията по прием 2020