"Кольо Фичето"
Гимназия по строителство и архитектура, графика и дизайн в град Ямбол

Поредна вдъхновяваща инициатива на ученици от ГСАГД"Кольо Фичето"

 

Инициатива на  наши ученици отново стана история за вдъхновители. История,която мотивира малки и големи. Това е поредната история за момичета и момчетата, които учат и се възпитават в ямболската гимназия по строителство, архитектура, графика и дизайн „Кольо Фичето”. Те участваха с голям ентусиазъм в боядисването на   новомонтираните пейки и маси в зоната за отдих  в Ормана.

С инициативата си нашите ученици категорично заявиха , че могат "тук и сега" и  вярват в себе си.

С много желание,сръчно, ентусиазирано, позитивни и усмихнати момичетата и момчетата свършиха с боядисването само за два часа и това предизвика адмирациите на работниците и на ръководството на ОП“Паркове и зони за отдих“.

Учениците от ГСАГД“Кольо Фичето“ отново дадоха пример и е факт ,че не се отказват да го правят през годините и  напук на общественото мнение,показват че младите могат  да бъдат вдъхновители. Тук учениците изнесоха  урок, по –различен от тези в гимназията, но достатъчно ярък, че с работа, честност и морал всеки може да бъде полезен.Хилядите отзиви и коментари в социалните мрежи показват ,че обществото оценява високо  това ,което правят  учениците от гимназията по дизайн и архитектура.

С действията си гимназистите дадоха да се разбере , че доброто винаги впечатлява, заразява, вдъхновява и вдъхва живот на близки и познати.