"Кольо Фичето"
Гимназия по строителство и архитектура, графика и дизайн в град Ямбол

Наша ученичка представи дебютната си стихосбирка.Книгата стана хит в ГСАГД "Кольо Фичето"

 

„В Света на Любовта” е дебютната стихосбирка на осмокласничката  Полина Михайлова. Книгата  само за часове се превърна в истински хит и ученици от различните класове  коментираха със суперлативи  стиховете на Поли.

Емоционалните преживявания на поетесата провокираха гимназистите и гостите на премиерата на стихосбирката да се обърнат към себе си, към собствените си първи трепети в света на Любовта. Изповедта на Полина Михайлова  извира дълбоко от душата й и напомня, че истинските неща са вечни. Много истинска в откровенията си е и младата поетеса ,затова и нейните стихове вълнуват толкова.

Книгата бе представена в един по-различен час по литература от класния ръководител Димитър Колев , от приятелки и съученички на  поетесата. Директорът на ГСАГД “Кольо Фичето“ Мария Тонкова заяви ,че  подобни изяви са един от приоритети за развитие на училището -а именно да се дава възможност  и да се импулсират многобройните таланти към изяви,които да докажат ,че гимназията по архитектура и дизайн е мястото ,където учат творчески ориентираните тийнеджъри от Ямбол и региона.

Публиката аплодира безрезервно импровизирания рецитал, а поетическите послания на тийнеджърката  докоснаха  зрителите и доказателство за това бяха пролетите сълзи. На Полина и желаем да бъде все така истинска  и „В света на любовта „ да бъде началото на  ярка и запомняща се творческа кариера. Успех Поли!