Facebook
ГСАГД "Кольо Фичето"
Гимназия по строителство и архитектура, графика и дизайн в град Ямбол

Второ място от Национален театрален конкурс за наша ученичка

Десислава  Стамова от 8“в“ спечели второто място във възрастовата си група на Националния театрален конкурс „Този свят е и мой“ ,организиран от читалище „Съгласие 1862“-Ямбол и от община Ямбол.Деси се представи с монолог -част от прочутия разказ на Чудомир „Не съм от тях“. Журито не спести суперлативи за нейната  артистичност и и присъди второто място,което е отлично постижение за дебютно изпълнение.

Много добре се представиха още две наши осмокласнички ,които ,въпреки че не стигнаха до отличията ,бяха забелязани от журито,което пък не спести похвали и за тях.Със стихотворения на местната поетеса Генка Богданова се представиха  Ана-Мария Димитрова от 8“б“ и Полина Михайлова от 8“в“ клас.

Ние ,в ГСАГД“Кольо Фичето“ се гордеем с нашите момичета и им пожелаваме творческо вдъхновение и успехи!Фактът ,че вече има победители и призьори от Национални  конкурси за есе,        рисунка,народни песни и театрална изяви ,говори още веднъж красноречиво, че в ГСАГД“Кольо Фичето“ учат творчески ориентирани тийнеджъри!

Второ място от Национален театрален конкурс за наша ученичка - Изображение 1Второ място от Национален театрален конкурс за наша ученичка - Изображение 2Второ място от Национален театрален конкурс за наша ученичка - Изображение 3Второ място от Национален театрален конкурс за наша ученичка - Изображение 4Второ място от Национален театрален конкурс за наша ученичка - Изображение 5