Facebook
ГСАГД "Кольо Фичето"
Гимназия по строителство и архитектура, графика и дизайн в град Ямбол

Впечатляващи проекти на бъдещи дизайнери от ГСАГД"Кольо Фичето"!

Впечатляващи проекти представиха ученици от 11“б“ клас на своите преподаватели по „Интериорен дизайн“.Бъдещите дизайнери  показаха, че за годините си на обучение в ГСАГД“Кольо Фичето“ са усвоили много знания и умения.Те освен ,че вече разчитат и изготвят перфектни чертежи,умеят да се справят отлично и с чертането на схеми и разгъвки на жилищни помещения в мащаб,както и да изготвят  перспективни рисунки и проекти на мебели и цялостно обзавеждане. Освен това вече демонстрират и самочувствие,защото ,макар и в 11-ти клас,те умеят да изготвят идейни проекти за обзавеждане на помещения по техен дизайн, а се справят отлично и с правенето на макети на интериор.

От снимките  към материала ,а и от тези в  споделената връзка ,можете да се убедите ,че учениците са с основателно самочувствие-те могат и знаят.А за да стигнат до това ниво,което ще продължат да надграждат, „вина“ имат преподавателите по интериорен дизайн Мариана Иванова и Красимира Койнова.

Повече снимки вижте и  тук:https://www.facebook.com/photo?fbid=10219343513206745&set=pcb.10219343533847261

 
Впечатляващи проекти на бъдещи дизайнери от ГСАГД"Кольо Фичето"! - Изображение 1Впечатляващи проекти на бъдещи дизайнери от ГСАГД"Кольо Фичето"! - Изображение 2Впечатляващи проекти на бъдещи дизайнери от ГСАГД"Кольо Фичето"! - Изображение 3Впечатляващи проекти на бъдещи дизайнери от ГСАГД"Кольо Фичето"! - Изображение 4Впечатляващи проекти на бъдещи дизайнери от ГСАГД"Кольо Фичето"! - Изображение 5