Facebook
ГСАГД "Кольо Фичето"
Гимназия по строителство и архитектура, графика и дизайн в град Ямбол

Кампанията по ПРИЕМ 2021 ОТНОВО доказва ,че ГСАГД"Кольо Фичето" е сред най-предпочитаните учебни заведения, където на седмокласниците се предоставя възможността да продължат образованието си по модерни, алтернативни и търсени в 21 век професии. Приемът и в четирите  специалности  се  реализира КАТЕГОРИЧНО -  още на първо класиране, а големият брой желаещи да се обучават в професионалната гимназия - доведе и тази година до много сериозно повишаване на бала  на приетите гимназисти.

Ясно е ,че специалностите, по които бе осъществен ПРИЕМ 2021 - са изключително привлекателни за креативните и творчески ориентирани тийнейджъри от Ямбол и региона. Новоприетите ученици в ГСАГД "Кольо Фичето" от набор 2007 година ще се обучават в четири STEAM специалности: " Интериорен дизайн","Графичен дизайн", "Компютърна графика" и "Строителство и архитектура".

Ръководството на ГСАГД"Кольо Фичето" прави необходимото, за да осигури възможно най-добрите условия за  учениците, базата постоянно се обновява и модернизира, а  специалностите са гаранция за добиване на престижни  и търсени  професии.

Педагогическият екип е доказан и мотивиран да даде възможно най-добрата подготовка на учениците.

Благодарим на всички ,които избраха  да кандидатстват  в ГСАГД "Кольо Фичето"! Благодарим за оказаното доверие - поздравяваме и всички тийнейджъри, които бяха приети в 8-ми клас  - в ПРЕДПОЧИТАНОТО УЧИЛИЩЕ  - и вече са част от  гордата общност на ГСАГД "Кольо Фичето". Вярваме във Вас  и очакваме заедно да продължим да покоряваме предизвикателствата в учебния процес, за да утвърждаваме ГСАГД"Кольо Фичето" като водещо учебно заведение  в областта. Хубавите и вълнуващи моменти предстоят ! Приятни ваканционни емоции Ви желаем  и ще се видим  на 15-ти септември! 

 

 - Изображение 1 - Изображение 2 - Изображение 3 - Изображение 4 - Изображение 5 - Изображение 6 - Изображение 7